Dealen met je fertiliteitstraject

Gratis sessies

Daar waar het leven in Corona-tijd voor velen op een bepaalde manier een beetje stilstaat, is dat voor stellen die midden in een fertiliteitstraject zitten helemaal het geval. Wat een hoopvolle tijd moest worden, is het nu de uitdaging om die hoop uit te stellen en op een later moment weer op te pakken.

Omdat face-to-face coachingsgesprekken op dit moment niet door kunnen gaan vanwege het Corona-virus, voel ik extra sterk dat ik mannen, die in hun hart al vader zijn, juist nú niet in de kou wil laten staan. Zeker nu de zorgen en onzekerheden des te meer de kop op kunnen steken.

Daarom bied ik tot 1 juni mannen GRATIS telefonische sessies aan.  Elke man die behoefte heeft aan een luisterend oor, het delen van zijn twijfels over het traject of even wil sparren over hoe om te gaan met deze ‘rare tijden’.

Stuur me een PM, mail naar daddycoolutrecht@gmail.com of geef me een belletje voor het maken van een afspraak.

Vanaf het moment van verlangen naar een kind, tot het in de armen sluiten van je baby gebeurt er heel veel. Zeker als het allemaal niet vanzelf gaat. Daarbij gaat de aandacht in een fertiliteitstraject vaak naar de vrouw – en natuurlijk snappen wij mannen dat – maar de belevingswereld van de man is daarmee niet ondergeschikt. Sterker nog, als één van de twee uit balans is heeft dat invloed op beiden.

Als man tot man luister ik naar jouw belevingen, je struggles en je uitdagingen en indien gewenst ook naar die van je partner en denk ik met jou en jullie mee. En natuurlijk mag er ook aandacht zijn voor je dromen en verlangens. We zoeken samen naar jouw unieke pad, met diepgang en met een nuchtere blik.

Wat kan ik voor je betekenen?
Hoe deal je met de emoties van je vrouw? En hoe deal je met je eigen emoties? Er is niet één juist antwoord op deze vragen, maar er is wel altijd een manier die het beste bij jou als persoon past. Ik help je om die manier te vinden zodat je zowel individueel alsmede samen met je partner je mannetje kan (blijven) staan. Want als je het fertiliteitstraject onder ogen durft te komen, en écht durft te doorvoelen wat het allemaal met je doet, dan kunnen er ook mooie inzichten ontstaan.

In het eerste gesprek bepalen we samen hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben in het coachingstraject. Uiteraard kunnen we het aantal gesprekken gaandeweg bijstellen.

Voor wie?
Mannen en stellen in een fertiliteitstraject die zich herkennen in:

  • Gevoelens van wanhoop
  • Het moeilijk vinden om je vrouw ongelukkig te zien
  • Schuldgevoelens (bijvoorbeeld door verminderd zaadkwaliteit)
  • Onzekerheid; zal het ooit lukken? Hoe ziet de toekomst er uit?
  • Geen aansluiting meer vinden bij vrienden met kinderen
  • Depressieve gevoelens

Kosten
Intakegesprek van 1,5 uur: € 90,-
Vervolggesprekken van 1 uur: € 75,-

Meer weten of wil je je aanmelden voor een intakegesprek?
Neem gerust contact met mij op.