Dealen met je fertiliteitstraject


Vanaf het moment van verlangen naar een kind, tot het in de armen sluiten van je baby gebeurt er heel veel. Zeker als het allemaal niet vanzelf gaat. Daarbij gaat de aandacht in een fertiliteitstraject vaak naar de vrouw – en natuurlijk snappen wij mannen dat – maar de belevingswereld van de man is daarmee niet ondergeschikt. Sterker nog, als één van de twee uit balans is heeft dat invloed op beiden.

Als man tot man luister ik naar jouw belevingen, je struggles en je uitdagingen en indien gewenst ook naar die van je partner en denk ik met jou en jullie mee. En natuurlijk mag er ook aandacht zijn voor je dromen en verlangens. We zoeken samen naar jouw unieke pad, met diepgang en met een nuchtere blik.

Wat kan ik voor je betekenen?
Hoe deal je met de emoties van je vrouw? En hoe deal je met je eigen emoties? Er is niet één juist antwoord op deze vragen, maar er is wel altijd een manier die het beste bij jou als persoon past. Ik help je om die manier te vinden zodat je zowel individueel alsmede samen met je partner je mannetje kan (blijven) staan. Want als je het fertiliteitstraject onder ogen durft te komen, en écht durft te doorvoelen wat het allemaal met je doet, dan kunnen er ook mooie inzichten ontstaan.

In het eerste gesprek bepalen we samen hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben in het coachingstraject. Uiteraard kunnen we het aantal gesprekken gaandeweg bijstellen.

Voor wie?
Mannen en stellen in een fertiliteitstraject die zich herkennen in:

  • Gevoelens van wanhoop
  • Het moeilijk vinden om je vrouw ongelukkig te zien
  • Schuldgevoelens (bijvoorbeeld door verminderd zaadkwaliteit)
  • Onzekerheid; zal het ooit lukken? Hoe ziet de toekomst er uit?
  • Geen aansluiting meer vinden bij vrienden met kinderen
  • Depressieve gevoelens

Kosten
Intakegesprek van 1,5 uur: € 90,-
Vervolggesprekken van 1 uur: € 75,-

Meer weten of wil je je aanmelden voor een intakegesprek?
Neem gerust contact met mij op.